Våra tjänster

Båtassistans

Båtassistans

Mycket kan hända med båten ute på sjön. Våra resurser står redo att rycka ut dygnet runt för att hjälpa era försäkringstagare med allt från bogsering till motorhaveri.

Team Marin hjälper försäkringsbolag med båtassistanser i alla olika storlekar. Oavsett om era försäkringstagare behöver assistans vid en grundstötning eller ett motorhaveri kan vi ge snabb och trygg hjälp.

Från bogsering till direkt hjälp vid driftstopp - vi fixar det mesta
Våra resurser och dykare kan hjälpa till med allt från bogsering och bärgning vid exempelvis bränslestopp och grundstötning. Vi kan även ge direkt assistans vid driftstopp och elproblem.

Gäller helt utan självrisk
Vid assistans utgår ingen självrisk till försäkringstagaren.

Så funkar det

Försäkringstagaren ringer vårt journummer

Som anslutet försäkringsbolag får ni ett eget journummer som kopplas direkt till våra operatörer på vår larmcentral i Åkersberga. Vi har jour dygnet runt, året runt och kan ta hand om alla samtal från era försäkringstagare som rör båtassistans och båtskador. 

Vår operatör utser lämpligt resursföretag

Operatören tar reda på var båtägaren befinner sig och vad hen har för problem. Operatören kollar också upp data om försäkringstagarens båtmotor mm i vår databas. 

En av våra resurser rycker ut och löser problemet 

När operatören fått problemet klart för sig kontaktas ett lämpligt resursföretag, som sedan åker ut och löser uppdraget. 

Värdesäkring och skador

Om båten har fått en skada kan operatören även göra en värdesäkring och avgöra skadorna och agera på dem.

Båtskador 

Båtskador 

Skadejour och värdesäkring vid båtskada

Team Marin har skadejour dygnet runt. Era försäkringstagare kan ringa oss när som helst och få hjälp vid båtskada.

Team Marin hjälper försäkringsbolag med skadejour och värdesäkring vid en båtskada. Som anslutet försäkringsbolag får ni ett eget journummer som kopplas direkt till våra operatörer på vår larmcentral i Åkersberga.

Vi har jour dygnet runt och kan ta hand om alla samtal från era försäkringstagare som rör båtskador.

Båtbärgning

Båtbärgning

När man ska bärga en båt behöver man ta hänsyn till både miljön och ekonomin. På Team Marin har vi vad som krävs för att göra processen så skonsam och kostnadseffektiv som möjligt.

Hos Team Marin hittar du Sveriges bästa bärgarkompetens. Vi använder bara certifierade yrkesskeppare för våra bärgningar och vi lägger stort fokus på att göra processen så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. För oss är ingen bärgning för stor. Hittills har vi genomfört över 1000 bärgningar och efterföljande åtgärder som t. ex. motorkonservering är över hela landet. Kontakta oss så berättar vi mer.  

Persontransport

persontransport

Vi ombesörjer persontransporter i hela Sverige åt företag, t. ex. tekniker som snabbt och smidigt behöver komma ut till telestationer, vindkraftverk eller andra installationer. Vi ser till att en båt anpassad för transporten hämtar tekniker och eventuell utrustning enligt beställarens önskemål och tar dem säkert till sin destination. Vid behov kan vi även ordna så att bil eller annat transportmedel finns på plats.

rekommendation

klient

Vi strävar efter total kundtillfredsställelse, se vad folk säger om oss

Hans Himbert

Försäkrad hos Svenska Sjö

“Jag vill verkligen tacka Svenska Sjö och Team Marin för en fantastik insats. Nu är Lovisa totalrenoverad efter 1000 arbetstimmar och lika fin som innan. Team Marin tillsammans med resurs var varsam vid bärgningen vilket resulterade inga som helst följdskador.”

MATS & LOTTA WADSTEN

Försäkrad hos Atlantica

"Vi vill även rikta ett stort tack till er på Team Marin för all övrig hjälp! Bemötandet hos er har varit fantastiskt bra. Det betyder väldigt mycket att allt arbete med bärgning och verkstad etc fungerat så väl’.’

BJÖRN JOHAN KÄLLFELT

Försäkrad hos If

”Imponerad över resurs djärvhet och fantasi i svåra förhållanden, vill även rikta ett tack till Team Marin.”

ÅSA SPÅNG

Försäkrad hos Trygg-Hansa

”Är mycket nöjd över hur ärendet sköttes och överlycklig över att få hem båten.  Hälsa resurserna ett stort tack för den fina hjälpen.”