top of page

Nu söker vi SÄSONGSPERSONAL

Vi är experten inom båtassistans och skadeservice som jobbar lokalt över hela landet för ett tryggt och hållbart marint liv för människor, våra hav och sjöar.


Vad gör Team Marin?

Team Marin AB arbetar med ett flertal försäkringsbolag i Sverige och hjälper deras försäkringstagare om problem uppstår till sjöss. Via vår ledningscentral i Åkersberga arbetaroperatörerna dygnet runt, året om, aktivt med alla inkommande ärenden och är länken mellan båtägarna, försäkringsbolagen och våra resurser. Team Marin AB har ett rikstäckande nätverk med ca 540 företag/resurser runt Sveriges kust och i insjöarna.


Team Marin består idag av fyra ordinarie operatörer, en Operativ chef, en VD samt administrativ personal. Vi på Team Marin är tillgängliga för försäkringsbolagen och försäkringstagarna dygnet runt, året om.


Säsongspersonal

Under sommaren har vi vår högsäsong med väldigt många ärenden och behöver stärka upp vårt team med ytterligare 6 kollegor. Nu söker vi dig som vill jobba som operatör hos oss under sommaren, med start veckan innan midsommar till slutet av augusti.


Vi ser att du är:

Självgående

Ansvarstagande

Positiv

Lösningsorienterad

Driven

Stresstålig

Strukturerad

Målinriktad

En lagarbetare

Bra på att kommunicera tydligt i tal och skrift.


Välkommen med din ansökan till info@teammarin.se senast måndag 4 april 2023.

bottom of page