top of page

Work Boat Mässan 2023

Work Boat Mässan som hölls öppen för besökare 14–16 september, lockade i år till sig utställare från Sverige, Finland, Norge, Polen och Island som ställde ut båtar, ställde ut i monter eller både och.


Work Boat Mässan är en nischad och renodlad B2B-mässa, men även för privatpersonen som är i behov av välbyggda båtar och utrustning för proffs, besöktes av 400 företag (en eller flera personer) och besöksantalet uppgick till 1000 personer. Antalet företag som besökte mässan ökade med 33% jämfört med föregående år. Mässan besöktes också av 150 privatpersoner som kom för att se på rejäla arbetsbåtar samt besöka utställarnas montrar och där ta del av tillbehör och utrustning av hög kvalitet, berättar Jens Johansson, VD på Team Marin AB.

Precis som förra året resulterade mässan i att utställare skapade kontakt för att utveckla bra och spännande samarbeten. Även en världsnyhet presenterades på årets mässa. X Shore premiärvisade sin nya elektrifierade hyttbåt.

Vad är work boats?

Work boats, eller arbetsbåtar, är båtar som används för yrkesbruk, fiske, persontransporter, dykeri, entreprenadarbeten, sjömätning, assistansservice, lotstjänster, bogsering. Av kommuner, myndigheter och blåljusenheter. Men idag är de även mycket populära bland privatpersonen som är i behov av rejälare båtar för att till exempel ta sig till sitt hus året om, berättar Johan Lindström, COO på Team Marin AB.

Opmerkingen


bottom of page