top of page

Team Marin inleder nytt samarbete med försäkringsbolaget Alandia


När experterna inom båtassistans och skadeservice nu inleder ett samarbete med båtförsäkringsspecialisten i Norden så bildas ett riktigt starkt team på våra hav och sjöar.

Team Marin har sedan starten 2018 arbetat tillsammans med försäkringsbolag för att med hjälp av sitt rikstäckande nätverk av ca 520 lokala resurser ta hand om försäkringstagare som på ett eller annat sätt är i behov av snabb experthjälp till havs. Nu inleder de ett samarbete med Alandia – ett försäkringsbolag med fokus på fritidsbåtsförsäkringar. Tillsammans ska de se till att Alandias försäkringstagare alltid ska få rätt hjälp när oturen varit framme. Det kan vara allt från bogsering, bränslestopp och motorhaveri till skadeservice och värdesäkring. Allt för att skapa ett tryggt och hållbart marint liv för människor, våra hav och sjöar.


”Vi är imponerade av Team Marins sätt att alltid hitta rätt lösningar. De är snabbt på plats och arbetar kreativt och flexibelt för att göra så lite åverkan på både båt och hav. Vi på Alandia har kundnöjdhet som högsta prioritet, så därför är det viktigt att även våra samarbetspartners håller högsta möjliga servicegrad”, säger Gustav Löwing på Alandia enhet Product & Business Development Sverige.


”Alandia är verksamma över hela landet vilket passar oss perfekt. Tack vare att vi jobbar lokalt över hela landet med ett rikstäckande nätverk så fungerar vi som Alandias förlängda arm. Vi ser till att rätt person rycker ut för att hjälpen ska bli riktigt effektiv. Och självklart gör vi det dygnet runt, året runt. Nu ser vi fram emot ett riktigt fint samarbete”, säger Jens Johansson VD på Team Marin.


För mer information kontakta:

Team Marin AB

Jens Johansson, VD

Jens.johansson@teammarin.se

Tel: (+46) 010 - 330 00 30


Alandia

Gustav Löwing, Product & Business Development

gustaw.lowing@alandia.com

Tel: (+46) 073-670 10 08


Om Team Marin

Team Marin har sedan starten 2018 arbetat tillsammans med försäkringsbolag för att med hjälp av sitt rikstäckande nätverk av ca 520 lokala resurser ta hand om försäkringstagare som på ett eller annat sätt är i behov av snabb experthjälp till havs. De hjälper till med allt från bogsering, bränslestopp och motorhaveri till skadeservice, värdesäkring och persontransporter. Team Marin jobbar lokalt över hela landet för ett tryggt och hållbart marint liv för människor, våra hav och sjöar.


Om Alandia

Alandia är ett försäkringsbolag fokuserat på marin-, transport-, och fritidsbåtsförsäkringar. Med över 80 års erfarenhet är Alandias ambition att erbjuda de bästa sjöförsäkringslösningarna och skadeservicen till sina kunder på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. Med huvudkontoret på Åland och kontor i Helsingfors och Stockholm sysselsätter Alandia ca 120 experter.


Comentários


bottom of page