Om oss

Team Marin är ett samspel av resursföretag och operatörer. Alla med hög nautisk kompetens och servicekänsla och ett gemensamt mål: Att göra båtägarens mindre bra dagar till bättre dagar! 

Vilka är vi

Vilka är vi

En bra dag på sjön kan lätt bli en mindre bra dag. Och därför finns Team Marin. Vi jobbar direkt mot försäkringsbolag och står redo att hjälpa alla försäkrade båtägare när oturen är framme.

Team Marin arbetar direkt mot försäkringsbolag. Vi är er förlängda arm till sjöss och kan hjälpa till med allt från assistans- och skadeservice till persontransporter.

Tack vare våra skickliga operatörer och vårt rikstäckande resursnätverk kan vi lösa era försäkringstagares problem på ett så snabbt, smidigt och ekonomiskt sätt som möjligt.

Assistans och skadejour dygnet runt

Vår ledningscentral ligger i Åkersberga och har assistans - och skadejour dygnet runt. Alla våra operatörer har hög nautisk kompetens och mycket bra koll på Sveriges kuster och sjöar. 

Rikstäckande resursnätverk

I Sverige har vi ett eget resursnätverk med över 400 kvalitetssäkrade resursföretag över hela landet. Vi samarbetar också med internationella räddningsorganisationer i Danmark, Finland och Norge så att era försäkringstagare kan få hjälp i hela Skandinavien.

Alla våra resurser har gått igenom en kvalitetssäkring!

Alla våra resursföretag kan sina farvatten och måste ha:

  • Hög nautisk kompetens, lägst fartygsbefälsexamen klass VIII
  • Rätt klassad båt för uppdrag & område
  • Rätt försäkring
  • Rätt utrustning ombord
  • Rätt servicekänsla

Vårt team

Vårt team

Niklas Eriksson

VD

johan Lindström

Operativ chef

rickard stengård

Operatör

Björn Strenger

Operatör

max olin

Operatör

Louise Rooth

Operatör

Camilla Kindgren

Operatör

Jakob Molund

Operatör

Vår story

Vår story

Team Marin grundades 2018 av Jens Johansson och Niklas Eriksson.

Både Jens och Niklas har lång erfarenhet av yrkes- och fritidsbåtsjöfart och brinner för båtlivet. Jens erfarenhet av att driva liknade företag och Niklas erfarenhet av skadesäkring visade sig vara en bra kombination. Båda är sjöbefäl och har kört båt sedan barnsben.

Jens startade sin maritima bana på båtmack och fritidsbåtvarv och läste sedan till sjöbefäl i Göteborg, han var ute 12 år till sjöss på storsjöfart, kustfart, skärgårdsfart. Han har under de senaste 20 åren haft ledande positioner på företag inom service och sjöfart.

Niklas specialiserade sig på dykeri och bärgning. Han har drivit dykeri och assistansföretag med försäkringsbolagen som kunder. Niklas har bärgat över 100 båtar årligen de senaste 10 åren och har lång erfarenhet av skadesäkring.   

I dag har Team Marin avtal med Atlantica, If, Svenska Sjö och Trygg-Hansa. Tillsammans med sina nationella och internationella resurser står de beredda att hjälpa över 156 000 försäkrade båtägare dygnet runt, året runt, landet runt.  

Get a free quote

qoute

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.