top of page
Team_marin_skargard_roslagen.jpg

Om oss

Vår Mission

Vi drivs av att lösa problem och skapa trygghet på våra hav och sjöar.

Vår Vision

Som Nordens ledande aktör skapa ett tryggt och hållbart marint liv för människor, våra hav och sjöar.

Om Oss

Vi är experten inom Båtassistans och Skadeservice som jobbar lokalt över hela landet för ett tryggt och hållbart marint liv för människor, våra hav och sjöar. ​

 

Team Marin arbetar direkt mot försäkringsbolagen och hjälper deras 160 000 försäkringstagare med produkten Båtassistans. Vi hjälper alla försäkringsbolagen med Skadeservice och reglerar totalt 1400 ärenden årligen. Med hjälp av det rikstäckande nätverket på 550 resursföretag tillhandahåller Team Marin Sveriges mest pålitliga Båtassistans och Skadeservice.

 

Med vår tjänst Persontransport hjälper vi på Team Marin företag, organisationer och myndigheter att hållbart transportera sina medarbetare, kunder eller leverantörer ut i våra skärgårdar. Vi söker alltid det mest kostnadseffektiva alternativet utan att tumma på vare sig säkerhet eller arbetsmiljö. Team Marin arbetar mot en fossilfri framtid och för att minska ”the carbon footprint”. Detta gör vi genom att kontinuerligt informera och uppmuntra Team Marins rikstäckande resursnätverk om miljöbränslen och framtidens nya motorer.

Team Marins ledningscentral

Team Marins historia

Havet, sjöarna och båtarna. Det var verkligen kärleken till det nautiska som fick Niklas och Jens att tillsammans starta Team Marin. Redan vid starten 2016 var målet tydligt, att bli ledande inom båtassistans, skadeservice och persontransport. För att nå dit byggde de upp ett starkt nätverk av lokala expertresurser över hela vårt avlånga land. Det som idag gör Team Marin till ett företag för framtiden är strävan efter ett tryggt och hållbart marint liv för människor, våra hav och sjöar.

Niklas Eriksson tillbringade stora delar av sin uppväxt på Norrpada, Askskär. Det var här som intresset för vatten växte sig så stark att han senare skulle komma att ägna största delen av sin vakna tid på havet. Under åren har han testat på det mesta man kan göra på och under vatten. En fjärdeplats i junior SM i vindsurfing. Frivillig på Sjöräddningssällskapet. Fartygsbefälsexamenklass 7. HSF Handhavande snabba fartyg. SAR-G och SAR-OSC, On Scen Co-ordinator för större räddningsinsatser till sjöss. Erfarenheterna har gjort Niklas till en av Sveriges mest välmeriterade yrkesdykare.

Jens Johansson blandade uppväxten mellan stadslivet på Kungsholmen och skärgårdslivet på Tranholmen. Redan vid tidig ålder var han fast besluten att han skulle arbeta till sjöss. Och efter skolan bar det av på ett mindre fartyg som gick på öster- och nordsjöfart. Matrosbehörigheten blev till sjöbefäl och fartygen växte när han sedan seglade några varv runt jorden. Väl hemma blev det familj och arbete på färjor och skärgårdsbåtar. Men entreprenören Jens sökte efter sätt att kombinera sin affärsanda med intresset för havet. Drivkraften gjorde att han blev VD på ett Båtassistansföretag och sedan startade och drev företag inom radiokommunikation, navigationssystem, försäljning av hårdvara och bokningstjänst för gästhamnar.  

bogisar_45_1920x100.png
bottom of page