top of page
Team_Marin_smidig_utbetalning.png

Resurs

Team Marin är ett rikstäckande team av specialister inom båtassistans och skadeservice - för försäkringsbolag som hjälper sina kunder snabbt och tryggt i hamn.

Team Marins resursnätverk består av ca 540 kvalitetssäkrade resursföretag med egna fartyg. Tack vare vårt fantastiska resursnätverk kan Team Marin med kort varsel rycka ut och hjälpa försäkringsbolagens kunder med allt från båtassistans, det vill säga bogseringar och motorkonsultation, till komplicerade båtbärgningar från havets botten. Team Marin ordnar också sjö- och landtransporter från svårtillgängliga platser och våra grannländer.

Bli Resurs hos oss

Har du vad som krävs för att bli en del av vårt team? I takt med att våra uppdrag växer behöver vi kontinuerligt fler skickliga yrkesskeppare över hela Sverige. Vi söker dig som har god sjövana, hög nautisk kompetens samt tillgång till yrkesbåt med de behörigheter och tillstånd som krävs. Du behöver vara allmänt båthändig och gärna duktig på motorer. Har du erfarenhet av assistansuppdrag är det meriterande, men inget krav.

Team Marin – Resurs

bogisar_45_1920x100.png
bottom of page