Referenser

Referenser

Referenser

Team Marin är mycket stolta över vårt samarbete med Atlantica, If, Svenska sjö, Trygg-Hansa och Pantaenius.

Efter varje utfört ärende kontaktar vi kunden för en personlig utvärdering av hur ärendet skötts av oss, resursen som utförde ärendet och våra operatörers bemötande. Våra kunder ger oss 4,97 av 5.

rekommendation

rekommendation

Arvid Böhm

Product manager boat - If
“Stora saker uträttas sällan av enskilda individer, det görs av team med människor. Partnerskapet mellan If försäkring och Team Marin är ett kvitto på vad vi kan uträtta när två starka viljor går samman. Det vi har skapat tillsammans är ett fundament i Ifs strävan efter att skapa trygghet för våra kunder.”

OlOf Karlsson

Skadetekniker - Atlantica
”Som extremt pålitliga, engagerade och professionella så har Team Marin blivit en självklar samarbetspartners för oss. Det är vi väldigt nöjda över.”

Per Nikolausson

VD - Svenska Sjö AB
"Vi har valt Team Marin som partner och leverantör till Svenska Sjö Assistans för att de är flexibla, snabbfotade och professionella.

Vi fick det intrycket under upphandlingen och det intrycket har verkligen bestått! Vi är mycket nöjda och ser fram emot fortsatt samarbete!

Vi har har även använt oss av Team Marins räddningsverksamhet framgångsrikt en längre tid. Vid mycket komplicerade bärgningar har Team Marin erbjudit hög service och stor kunskap när det verkligen gäller, vilket är väldigt värdefullt för oss och våra kunder."

Bo Bergqvist

VD - Pantaenius AB
”Team Marin är en naturlig samarbetspartner till oss på Pantaenius då vi sedan flera år tillbaka anlitat Team Marin för skadeärenden d.v.s. svårare skador, såsom grundstötningar, bränder och sjunkningar.

I och med vårt utökade samarbete kommer Team Marin nu även att hjälpa oss med båtassistanser”

Hans Himbert

Försäkrad hos Svenska Sjö
“Jag vill verkligen tacka Svenska Sjö och Team Marin för en fantastik insats. Nu är Lovisa totalrenoverad efter 1000 arbetstimmar och lika fin som innan. Team Marin tillsammans med resurs var varsam vid bärgningen vilket resulterade inga som helst följdskador.”

Mats & Lotta Wadsten

Försäkrad hos Atlantica
"Vi vill även rikta ett stort tack till er på Team Marin för all övrig hjälp! Bemötandet hos er har varit fantastiskt bra. Det betyder väldigt mycket att allt arbete med bärgning och verkstad etc fungerat så väl’’

Björn Johan Källfelt

Försäkrad hos If
”Imponerad över resursens djärvhet och fantasi i svåra förhållanden, vill även rikta ett tack till Team Marin.”

Åsa Spång

Försäkrad hos Trygg-Hansa
”Är mycket nöjd över hur ärendet sköttes och överlycklig över att få hem båten.  Hälsa resurserna ett stort tack för den fina hjälpen.”