top of page
team_marin_vindkraftverk.jpg

Hållbara och säkra Persontransporter på hav och sjöar över hela landet.

Xshore pro2_edited_edited.png

Kontakta oss för ett möte

Kontakta oss för att få veta mer om Persontransporter på hav och sjöar över hela landet

Tack!

Persontransport

Med vår persontransport hjälper vi företag och myndigheter att säkert och tidseffektivt transportera sina medarbetare. Det kan till exempel vara tekniker som snabbt och smidigt behöver komma ut till el- och telestationer, vindkraftverk eller andra typer av installationer i skärgårds- och havsmiljö. Tack vare vårt rikstäckande nätverk med 520 resursföretag ger vi er exakt den hjälp ni behöver. Vi ser till att ett anpassat fartyg för transport hämtar personer och utrustning enligt dina önskemål och tar dem säkert till sin destination. Finns det behov så ordnar vi även transportmedel på destinationen, exempelvis bil eller ATV.

Du kan vara säker på vår säkerhet
Vi ser till att fartygen alltid uppfyller kraven på säkerhet och tillstånd. Och att skepparna har rätt behörighet och kompetens. Allt för att våra passagerare ska känna sig trygga ombord. Med vårt resursnätverk kan du även vara säker på att de känner till vattnet väl och vet hur långt tid transporten verkligen tar. 

 

För vilka företag passar vår tjänst persontransport? 
Försäkringsbolag, telekombolag, kraftbolag, VA-bolag, konsultföretag, kommuner, hemtjänstföretag, skolskjuts, lantmäteriet, polisen, larmbolag, väktarbolag, fastighetsmäklare, sanering, skadedjursbekämpning Etc.

 

Ladda ner produktblad i PDF-format: Team Marin persontransport

Vill du veta mer om hur Team Marin hanterar säkerhet ombord? Se filmen "Säkerhet Ombord" här.

bogisar_45_1920x100.png
bottom of page