top of page
Team_Marin_Arbeta_olika_typer_av_uppdrag.jpg

Skadeservice

Akuta båtskador
Team Marin har rikstäckande skadejour dygnet runt, året om. Alla kunder till försäkringbolag anslutna till Team Marin har ett eget journummer för akut hjälp. Team Marin svarar dygnet runt och ser till att försäkringstagaren får rätt hjälp av rätt kompetens på det ekonomiskt mest fördelaktiga sättet. Team Marin samarbetar med alla försäkringsbolag, svenska som utländska, vars kunder behöver hjälp med skadeservice.

Bärgning av sjunkna båtar
När en båt ska bärgas från havets botten behöver hänsyn tas till flera olika aspekter såsom miljö, säkerhet och ekonomi. Team Marin har vad som krävs för att utföra båtbärgningar så miljö- och kostnadseffektivt som möjligt.

Hos Team Marin hittar du Sveriges bästa båtbärgarkompetens. Team Marin använder erfarna dykare och skeppare för båtbärgning. Vi lägger stort fokus på att processen blir så miljövänlig och kostnadseffektiv som möjligt. För Team Marin är ingen bärgning för stor. Hittills har vi en samlad erfarenhet av mer än 2500 bärgningar över hela landet och efterföljande restvärdesskydd som t.ex. motorkonservering.

bogisar_45_1920x100.png
bottom of page