top of page

Exempel, Jacka Helly Hansen Crew Midlayer Jacket


Team Marin och Seapax i samarbete för dig.

Som tack och för att visa uppskattning för att just du är resurs hos Team Marin har vi nu startat ett exklusivt samarbete med det marina kläd- och sjösäkerhetsföretaget Seapax. Seapax har ett stort kunnande och fokus när det kommer till specialkläder och utrustning för sjö och hav. Samarbetet syftar till att kunna erbjuda alla våra resurser riktigt bra, praktiska, funktionella och tidlösa arbetskläder till förmånliga priser.


Samarbetet innebär att du nu kan köpa speciellt utvalda produkter till ett rabatterat pris i Team Marins webbshop hos Seapax. Rabatten gäller också i Seapax butik på Rålambshovsleden 42 i Stockholm. Plaggen är profilerade med Team Marins symbol och namn – detta för att vi tillsammans ska stärka vårt varumärke och för att synas när vi arbetar med båtassistanser och skadeservice.


Vi har full förståelse för att du som resurs eventuellt vill trycka ditt eget bolagsnamn eller logotyp på plaggen du beställer. Därför har vi reserverat en plats för din logotyp/företagsnamn på exempelvis jackornas högra bröstsida. Här trycks din logotyp i vitt tryck mot en extra kostnad. När du loggar in får du mer information om hur detta fungerar.


Notera att rabatten ej gäller elektronik, nödraketer och livflottar – dessa produkter offereras separat. Team Marin tjänar inte pengar på webbshopen utan tillhandhåller denna exklusivt för alla våra fantastiska resursföretag runt om i landet.


Team Marin har inget ekonomiskt vinstintresse i webbshopen. Appliceringen av Team Marins logotyper bekostas av Team Marin.


Vid frågor kontakta Seapax på info@seapax.se eller Team Marin på 010-330 00 30 alternativt via info@teammarin.se

Comentarios


bottom of page