top of page

Event Work Boat Mässan 2022

Välkommen till Sveriges första Work Boat Mässa, 15-18 sep Wasahamnen, Djurgården

Sveriges första Work Boat Mässa är för proffs och privatpersoner som älskar den kraftfulla kombinationen av havet och världens bästa arbetsbåtar. Under fyra dagar tittar vi närmare på morgondagens arbetsbåtar, elbåtar, säkerhet och utrustning. Det handlar givetvis om precision och kraft, men lika mycket om att skapa ett tryggt och hållbart marint liv för människor, hav och sjöar.


Det här är Work Boat Mässan

Det är lätt att imponeras av arbetsbåtar. Det kraftfulla och explosiva. De innovativa formerna, materialvalen och att inget någonsin lämnas åt slumpen. Det här är båtar som med högsta precision har skapats för att på ett säkert sätt bli ett med vattnet. De kämpar aldrig emot utan drar i stället nytta av havets naturliga krafter. Allt för att röra sig framåt och vidare. Men hur gör vi för att även i framtiden kunna få njuta av våra vatten?


Tanken bakom Work Boat Mässan föddes från att vi på Team Marin saknade en kontaktyta mellan varv, tillverkare och yrkesskeppare. Därför skapar vi nu ett helt nytt forum där företag och kunder kan nätverka, skapa kontakter och göra affärer sinsemellan.


Work Boat Mässan riktar sig mot yrkespersoner men även mot privatpersonen som är i behov av en rejälare båt. Under mässdagarna tittar vi närmare på morgondagens arbetsbåtar, säkerhet och utrustning. Det handlar givetvis om precision och kraft, men lika mycket om att skapa ett tryggt och hållbart marint liv för människor, hav och sjöar.


Läs mer och anmäl dig på www.workboatmassan.se

Comments


bottom of page